Dünya

Eyüp Gözgeç ,Türkiye Boks Federasyonu başkanlığına yeniden seçildi

EYÜP GÖZGEÇ BOKS FEDERASYONU BAŞKANLIĞINA yeniden seçildi.

EYÜP GÖZGEÇ BOKS FEDERASYONU’nda üst üste beşinci kez başkan olarak görev yapacak.

Eyüp GÖZGEÇ, 2024 PARİS OLİMPİYAT OYUNLARI sonrasındaki federasyon seçimlerine kadar Federasyon Başkanlığını sürdürecek.

Ankara’daki The GREEN PARK Otelde yapılan 5’inci olağan genel kurulun tek adaylı Başkanlık yarışında Eyüp GÖZGEÇ, oy kullanan 161 delegeden 155’inin oyunu alarak yeniden başkanlığa seçildi.

Eyüp GÖZGEÇ, Olağan Genel Kuruldaki konuşmasında, döneminde yaptığı faaliyetler hakkında delegelere bilgi verdi.

EYÜP GÖZGEÇ, konuşmasında öncelikle gelecekte gerçekleştireceği projeler hakkında delegeleleri bilgilendirdi. Eyüp GÖZGEÇ, Boks Federasyonu’nun ERYAMAN’da bulunan arsasını işaret ederek burada Boks Federasyonu binasını ve kamp merkezlerini inşa edeceklerini söyledi.

Boks Federasyonu Başkanı GÖZGEÇ, İstanbul’da Aralık ayında düzenlenecek Avrupa Kadınlar Boks Şampiyonası’nın Başakşehir’de yeni hizmete girecek salonda yapılacağını belirtti.

Başkan EYÜP GÖZGEÇ, Şampiyona’nın akabinde kısa adı AIBA olan Uluslararası Amatör Boks Birliği’nin Kongresi’ninde İstanbul’da düzenleneceğini vurguladı,

Tokyo Olimpiyat Oyunları’nda Busenaz Sürmeli’nin Altın, Buse Naz ÇAKIROĞLU’nun da gümüş madalyalarına atıfta bulunan Eyüp GÖZGEÇ, bunun ülkemizde boksa olan ilgiyi artırdığını kaydetti.

Boks Federasyonu Başkanı Eyüp ÖZGEÇ, “ÜST MİNİKLER AVRUPA ŞAMPİYONASI’nın gelecek yılın AĞUSTOS ayında ERZURUM’da yapılacağını da sözlerine ekledi.

EYÜP GÖZGEÇ’in konuşmasından sonra Başkan, yönetim kurulu, disiplin kurulu ve denetleme kurulu üyelikleri için seçim yapıldı. Oylama sonucunda EYÜP GÖZGEÇ yeniden başkanlığa getirilirken yönetim kurulu üyeleride belirlendi.

Yönetim Kurulu şu üyelerden oluştu; Hasan KARTAL, İsmail Hakkı HÜL, Mustafa AKKAYA, Pınar KUÇİNOĞLU, Yavuz CAN, Recep ÇINAR, Durali AKPINAR, Mahmut KARAASLAN, Nadir KOÇ, Ahmet ÖKSÜZ, Filiz ORAL, Vahdettin GÖKÇE, Yaşar GÖÇER ve Ahmet Semih ARINCI. EYÜP GÖZGEÇ’in Başkanlığındaki Boks Federasyonu’nda Kaan Özgür KAYICI, Enes GÜNAY, Alperen ODABAŞI, Mustafa KESTİR ve Gamze TURAN BAŞARA da Disiplin Kurulu üyesi olarak görev yapacaklar. Sadrettin Ferruh TAŞÇI ve Günal GENÇ te Denetim Kurulu üyeliğine getirildiler.

Boks Federasyonu başkanlığına seçilen Eyüp GÖZGEÇ, sonuçların açıklanmasından sonra delegelere bir teşekkür konuşması yaptı.

BOKS Federasyonu’nun 5’inci Olağan Genel Kurulu Başkan EYÜP GÖZGEÇ’in tebrikleri kabulü ve Yönetim Kurulu üyeleriyle hatıra fotoğrafı çektirmesiyle sona erdi.

DÜNYA

Exit mobile version