Dünya

Alper Cavit Kabakçı yeniden Kano Federasyonu Başkanı seçildi

KANO FEDERASYONU Başkanlığına ikinci defa üst üste ALPER CAVİT KABAKÇI seçildi.

Ankara Türkiye Ziraat Odaları Birliği AKMAN Otelde yapılan KANO federasyonunun 5. Olağan genel kurulunda ALPER CAVİT KABAKÇI tekrar başkanlığa getirildi.

KABAKÇI, başkanlık İçin tek aday olarak katıldığı olağan genel kurulda oy kullanan 119 delegeden 116’sının oyunu alarak başkanlığa seçildi.

Alper Cavit KABAKÇI, Olağan Genel Kuruldaki konuşmasında dönemindeki faaliyet ve çalışmalarından örnekler verdi.

Hedeflerinin daha iyi sonuçlar almak olduğunu vurgulayan KABAKÇI, bunun için tesisleşmeye önem verdiklerini ifade etti. ALPER CAVİT KABAKÇI’nın konuşmasından sonra Başkan, yönetim kurulu, disiplin kurulu ve denetleme kurulu üyelikleri için seçim yapıldı.

Oylama sonucunda Alper Cavit KABAKÇI yeniden başkanlığa getirilirken yönetim kurulu üyelikleri de belirlendi. Yönetim Kurulu şu üyelerden oluştu. Kemal ÇEBER, Osman ERCAN, Burhanettin HACICAFEROĞLU, Bilgin KOPUZ, Eyüp AYTEKİN, Oğuzhan ÖZEN, Yusuf KONAT, Metin KÜÇÜK, Üzeyir KODAN, Adem ATİK, Abdülhalim AKSU, Mehmet AKGÜN, Mustafa ALTINKÖK ve Ali Rıza ALTUNEL ,Alper Cavit KABAKÇI’nın başkanlığında Murat Berke ERKURAN, Ahmet AHİ, Abdülkadir KOCATEPE, Hakan DOĞRU ve Burhan ÖRS Disiplin Kurulu Üyesi olarak görev yapacaklar.

Denetleme Kurulu üyeliklerine ise Bayram Ali KAVALCI ve Hakan YAPICI getirildi. KANO Federasyonu başkanlığına ikinci kez üst üste seçilen Alper Cavit KABAKÇI, sonuçların belli olmasından sonra delegelere bir teşekkür konuşması yaptı. KABAKÇI, konuşmasında yeni Başkanlığı döneminde de Altyapı ve Tesisleşmeyi yine ön plana almaya devam edeceklerini bildirerek hedeflerinin 2028 ve 2032 Olimpiyatlarına madalya alacak sporcular yetiştirmek olduğunu söyledi.

Kano Federasyonu’nun 5’inci Olağan Genel Kurulu Başkan Alper Cavit KABAKÇI’nın tebrikleri kabul ve Yönetim Kurulu üyeleriyle hatıra fotoğrafı çektirmesiyle sona erdi.

DÜNYA

Exit mobile version