Dünya

İyi ki varsın GÜLCİHAN KARABULUT ;

MÖ 3000’ne tarihlenen Tunç Çağı yerleşmeleri arasında yer alan Ahlatlıbel, Koçumbeli, Etiyokuşu, Karaoğlan ile tarihe tanıklık eden yapıları ,Selçuklunun hanları ,Osmanlının ticaret merkezi, Türkiye Cumhuriyetinin Milli Mücadelenin merkezi aynı zamanda Kültürlerin harmanlandığı Türkiye Cumhuriyeti’nin Başkenti Ankara…

Gülcihan KARABULUT 1988 Ankara doğumlu. Kendisi Babası nı anlatırken ,doğanın tüm güzelliklerinin cömertçe sergilendiğİ, deniz turizmi, yeşil ile mavinin hünerlice kucaklaştığı Karadenizin incisi Ordu da dünyada gelmiş …Herkesin Babası kendisi için beklediği Prensidir. Tıpkı Benim Babam da aynen öyle diyor .

Annem ise Aras Nehri yatağında, verimli topraklara sahip, ılıman iklimiyle yüksek dağlar arasında, tarım yapmaya elverişli coğrafi konuma sahip , Kars Kağızman da çiftçi bir aile yaşamı ve kültürünü almış aileden geliyor …Annem i anlatmaya ne tarif ne de gücüm yetmez. Diyor.

İlk ve Orta öğrenimini bitirdikten sonra , Ankara’nın gözde liselerinden olan kurtuluş lisesinden mezun oldu. Çok hedefleri olması nedeni ile kafasında ki algılar ilk etap da kendisini 2005 yılında Erciyes Üniversitesi turizm fakültesini kazanmasına taşıdı. Eğitim sürecinde Bölümünde ayrıntılara ve araştırmaya o denli önem verdiği için 2009 da bölüm 2. Olarak mezun oldu. Okul yıllarında Kapadokya bölgesinde bulunan Dedeman Kapadokya otelinde staj imkânı bularak alanımda uzmanlaştı. Daha sonra bölgenin Japonlarla tek çalışan turizm acententasında dönemsellik tur liderliği ve rehberliği yaptı.

2015 yılında memleketi Ankara’ya dönen Gülcihan KARABULUT ,Bu sırada Anadolu üniversitesi İşletme fakültesine başladı.

Gülcihan KARABULUT azmi ve kararlılığı noktası şu ifadeleri söylemeden geçemiyor.

“İnsanlar kim oldukları konusunda şartlarını suçluyorlar. Ben şartlara inanmam. Bu dünyada ilerleyen kişiler, istedikleri şartları arayan, bulamazsalar da kolları sıvayıp yaratanlardır”.sözleri ile çalışmalarına bu yönde devem ettirebilmek adına.

Özel bir Banka İşletmesi olan Garanti Bankası. A.Ş de gişe yetkilisi olarak göreve başladı . işine olan sadakati ve çalışma azmi sayesinde kısa sürede müşteri ilişkileri yöneticisi pozisyonuna geldi.

Onun bu çalışmalarını hem kendi çalıştığı Sektör içerisinden hem de diğer Sektör Bileşenleri tarafından izlenmesi onun gayretini biraz daha tetikliyordu .İletişim Sektörünün Lider Şirketlerinden almış olduğu teklif doğrultusunda – Avea Genel Müdürlüğü -çağrı merkezinde ikna birim (retention) takım liderİ olarak Görev yaptı .

Çalıştığı Birimlerde öncelikle ,İkna -Diksiyon-İşletme Uzmanlığı ve her şeyden önemlisi Liderlik kavramı ile tanışan Gülcihan KARABULUT TKİ- Türkiye kömür işletmeleri genel müdürü Mustafa Aktaş’ın asistan ve danışmanlığı görevine getirildi. 5 yıl bu görevi üstlendi.Daha sonra Sayıştay ve teftiş kurulu başkanlığında idari personel olarak devam etti.

Eğitim kariyerine Erciyes üniversitesi edebiyat fakültesi sanat tarihi bölümü ile halen devam etmekte olup ,

Gülcihan KARABULUT ;Bilişim Sektöründe -STK lar ile içi içe olmayı çok hedeflediği ve bunun yanı sıra teknoloji ve bilişime merakından dolayı FSB teknoloji yönetim kurulu başkanı FATİH Özsarı’nın sayesinde freelancer yani içerik metin yazarlığı ile tanıştı. bir takım online eğitim alarak içerik editörlüğü yapmakta olan KARABULUT

Sanata, teknolojiye, tarihe merak duyan bir kişi olarak kendimi geliştirmeyi bu sektörde en iyisi olmak için çalışmakta 1 çocuK Annesi

Bir kimsede azim oImazsa biIgisi öIüdür, biIgiye yaşam veren azimdir.Gülcihan KARABULUT işte tam bu sözün içeriğinde olan kimliği ile Örnek bir insan .

Bitmeyen enerjisi, çalışkanlığı , dürüstlüğü , güçlü iletişim ve empati yeteneği sayesinde ekip ruhunu da ön plana çıkararak, kısa zaman zarfında bir çok kapsamlı projeleri hayata kazandırması ,hedef yönlendirmesi ve sonuçlarını çevresine ve çalışmış olduğu birimlere yansıtması herkes tarafından hayranlıkla karşılansa da , bu durum onun için olması gerekenden başka bir şey değildir aslında.

O ülkesini ,doğup büyüdüğü Ankara yı özelikle çok seviyor. Onun ülkesine olan sevdası, eğitim alanında 3 üniversite öğrenimi ile adete eğitimin çınarı olması,azim ve kararlılığı sayesinde bilge kişiliği ile iş dünyasının toplumun sevgisini ve takdirini almış vasıfları üzerinde bulundurması, fedakarca çalışmaları ve alanında değerli katkılarından ,başarılı çalışmalarından dolayı kendilerine ,

İyi ki varsın Gülcihan KARABULUT diyorum

Levent KANDEMİR

DÜNYA

Exit mobile version